Onderhoud en herstelling

De correcte opvolging van de onderhoudsintervallen zijn belangrijk om uw leasewagen in optimale staat te houden. Heeft uw leasewagen een onderhoud nodig, of moet deze worden hersteld,  brengt u deze binnen bij de dichtstbijzijnde merkgarage, zonder een euro te hoeven betalen. Wij adviseren u graag bij uw zoektocht naar een officiële dealer voor uw onderhoud of herstelling.

De garage zal met ons contact opnemen, en na goedkeuring wordt het onderhoud of de herstelling uitgevoerd. Zij sturen ons na het uitvoeren van de werken de factuur ter controle en betaling. Deze werken worden eveneens in ons systeem geregistreerd. Eén telefoontje naar ons volstaat om de historiek van uw leasewagen na te gaan.

Voor de vervanging van uw banden verwijzen wij u door naar één van de erkende bandencentrales. Een volledig overzicht van onze partners vindt u hier.

Hebt u een panne? Moet uw ruit hersteld worden? Neem dan contact op tijdens onze openingsuren met één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder. Buiten onze openingsuren kan u steeds contact opnemen met onze autopechverhelping. Het telefoonnummer kan u terugvinden bij de boorddocumenten van uw leasewagen.